Artikler & inspiration
Mobildiskoteket til din ungdomsfest PDF Udskriv E-mail

Tænker du på at afholde en sjov aften for de unge med dansemusik, diskolys og live DJ? Så kan MusikDJ hjælpe dig i din søgen og skabe en unik oplevelse med vores landsdækkende mobildiskotek. Kulørte lamper, musik de unge kan danse og synge med på er et must til en sjov aften når mobildiskoteket bliver rullet ud. 

Læs videre...
 
Drengenavne inspireret af fodboldspillere PDF Udskriv E-mail
I denne artikel kigger vi nærmere på nogle kendte fodboldstjerners navne, og vi kigger på, om det er navne, som fodboldglade forældre har skelet til ved navngivningen af deres egne små vidundere.
Læs videre...
 
Her er de mest populære børnenavne i 2014 PDF Udskriv E-mail
Emma og William ligger på førstepladsen over de mest populære baby-navne, det viser de dugfriske tal fra Danmarks Statistik fra listerne over de 50 meste populære drengenavne og de 50 mest populære pigenavne i 2014
Læs videre...
 
Nordiske gudenavne PDF Udskriv E-mail
ImageDe nordiske gudenavne rummer historier og sagn om gamle tider. En del af gudenavnene er stadig populære i dag. Ønsker du et anderledes navn til din baby er de nordiske gudenavne en god inspirationskilde.
Læs videre...
 
Kongehusets navne PDF Udskriv E-mail
Hent inspiration i de royale rækker. Her er en oversigt over Kongehusets navne.

Læs videre...
 
Sms-sprog giver nye børnenavne PDF Udskriv E-mail
ImageAt hedde noget almindeligt som Mette eller Peter er håbløst umoderne i dag, hvor børn er designertøjsklædte statussymboler og helst skal hedde noget ganske særligt som Freja, Mathilde eller William. Men det kunne være meget værre! I England har jagten på specielle navne nemlig ført til, at sms-sprogbruget nu er taget i brug. R d ik bar f1?
 
 
Læs videre...
 

Drengenavne

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Ø

Å


 

   

Pigenavne

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

Z

Y

X

Æ

Ø

Å